of neem contact op
Voor meer informatie bel 0344 611 244

Voorstellingen

De voorstellingen van Andrea zijn over het algemeen klein en doorspekt van grappige en/of feeƫrieke elementen. Haar passie voor natuur vormen zoals knoesten, wortels en takken uit het bos zijn te zien in de voorstelling Verdwaald en geven zo ook de natuur een belangrijke rol in haar verhalen. Verder worden ook andere wonderlijke materialen tot pop gemaakt zoals kaarsvet, oude plastic zakjes en aluminiumfolie. De poppen maken van dit alles boeiende verhalen. Komt dat zien!
Voorstellingen zijn geschikt voor kleine gezelschappen, in een tent of een binnenruimte, speeloppervlakte 6 x 4.
Voor iedereen van 4+.

Verdwaald

Isabella kalfje die met haar moeder in een mooie groene wei woont. Gezellig, maar Isabella verveelt zich. Moeder is lief en weet alles van groen en mals gras, maar dat weet Isabella nu wel. Wat is er allemaal buiten de wei? Schaap zegt dat er in het verre bos rare dingen gebeuren maar wat voor dingen?

Lees verder…

De uilen van Urim

Koning Urim houdt zoals gebruikelijk zijn wekelijkse raadsbijeenkomst. Zijn 3 raadsleden Napoleon, Leonardo en Henk, allen wijze uilen, hangen in de portrettengalerij boven hem en gezamenlijk wordt er beraadslaagd over het welzijn van het land. De jeugd wil bijvoorbeeld een limonadefontein, maar welke smaak moet het worden?

Lees verder…


wpd428c73f_00